Domišljijski izzivi

Za vas imam kratek izziv. Pozorno si oglejte zgornjo sliko in posamezne elemente skušajte povezati v smiselno zgodbo.

Bo šlo? Kar pogumno.

Verjamem, da je v vaših mislih v nekaj kratkih sekundah nastalo lepo število odštekanih idej in predstav. A kakršnokoli zgodbo ste si že ustvarili, niste niti blizu. Grem stavit. Ker tudi jaz nisem bila, pa sem njena mati. 😆

Rešitev je preprosta. To je NAVODILO za mamico. Zame. Kar še ničesar ne pove, a ne? Torej, to je natančno navodilo, kako moram skrbeti za malo plišasto zajčico po imenu Lara.

Pa gremo po vrsti. Poskrbeti moram, da Lara ne bo lačna. Ona rada jé korenje, deteljico in krompir, torej moram obvezno po nakupih v trgovino in na pašo za domačo hišo. Vsako popoldne jo moram peljati na sprehod po gozdni poti – POZOR, kakršnakoli druga pot ne velja. Problem je samo v tem, da ne vem, v katerem gozdu bom našla dvopasovnico. Nikakor pa pri tem ne smem pozabiti s sabo vzeti lopate in vrečke, saj zajčico pogosto nekam tišči. In lopata pa vrečka pri tem odigrata KJUČNO vlogo.

Tisto na koncu pa najbrž ne potrebuje dodatne razlage, kajne?

Kar naprej dobivam takšna ljubavna pisemca. Včasih so bili starši tisti, ki so dajali navodila, danes pa se vse obrača v nenavadne smeri.