Ker verjamem v mlade oči

Nekega dne me je moj osemletni sin kot strela z jasnega presenetil z vprašanjem: “Mami, zakaj pa ti nisi več pevka?” Zadelo me je. Ja, zakaj? Glasba je bila od nekdaj velik del mojega življenja in moje notranje biti. V nekem trenutku pa je ta bit ubrala drugo pot. Želja po glasbenem ustvarjanju je vztrajala v meni ves ta čas, a nisem imela poguma za nov začetek. S podporo ljudi, ki mi v življenju pomenijo največ, pa sem končno zbrala tudi tega. Pa čeprav pri teh letih, kot bi rekel neimenovani nekdo. 😊 Neskončno sem hvaležna vsem, ki zaupate in verjamete vame. Pomagate mi, da znova diham skozi glasbo, melodije in besede, ki me polnijo.

Nekdo drugi mi je rekel, da tudi zlomljene vejice ponovno ozelenijo. Potreben je čas, zaupanje in pravi trenutek. Vse življenje hodim po poti proti sreči in to je eden izmed korakov. Zdaj vem, da še vedno zmorem. Znam. Verjamem. Da v tem neskončno uživam. In da moja vejica poganja zelene popke.

Z Maticem Plemenitašem in Andražem Pušnikom (MAGični spomini) smo ustvarili nekaj čudovitega. Na prvi avgustovski dan ob sončnem zahodu se tako začenjajo nove Drobtinice. Tiste s posluhom za glasbo in srce. Tudi zanjo in zanj. Da bo njuna mami, ki verjame v moč mladih oči (pa čeprav okrašenih z nekaj gubicami), še vedno pevka.