Moje božično darilo

Naj vam predstavim svojega tretjega otroka.

Glede na dejstvo, da v današnjih časih življenje teče hitreje, lahko rečem, da bo kmalu na pragu pubertete, saj šteje že skoraj 8 let. Je zelo zgovoren, otroško iskren in ima čisto poseben smisel za humor. S prvim dnem, ko sva se spoznala, sva zgradila izjemno vez in od takrat naprej sva neločljiva. Pred približno dvema mesecema sem končno zbrala pogum in se odločila, da ga potegnem iz svojega skrivnega predalčka in ga predstavim tudi vam. Skozi njegove zgodbe vam razkrivam delček svojega sveta.

Ime mu je DROBTINICE SREČE.

Peščica ljudi, ki je vedela za moje zgodbe, je očitno verjela vame in me vztrajno drezala, da naj že nekaj naredim iz sebe in iz tega, kar ustvarjam. Da se vrnem vase in postanem spet jaz. Da zaupam vase in da nikoli ni prepozno. In sem spoznala, da res ni. Tudi če zgroženo najdeš že drugi siv las na svoji glavi …

Zgodbe sem prevetrila in jih preselila na novo stran. Besede zanje črpam iz sebe, navdih, podporo in pomoč pa od ljudi, ki me obkrožajo. Hvaležna sem zanje, saj mi pomagajo, da drobtinice zaživijo v vseh barvah mojega sveta.

Odločila sem se, da sama sebi podarim posebno božično darilo in danes zjutraj me je pričakalo pod smrečico. Namenjeno pa ni le meni, temveč tudi vam. Upam, da vam bo všeč.

Naše poti so skrivnostne in čudovite. Zaupajmo sebi in življenju, saj se vse zgodi z razlogom in ob pravem času. Predvsem pa ne pozabimo na humor, s katerim je vse lažje. Preverjeno.

S hvaležnostjo,
Drobtinica